Saturday, 16 March 2013

15 MARCH 2013

Selamat Hari Lahir yang ke 19 sayang . Semoga dipanjangkan umur , dimurahkan rezeki , dirahmati selalu , berjaya dalam hidup dan sihat sihat selalu . Ameen ya Rabbal alamin . Ya Allah selamatkan dia ya Allah . Lindungi dia selalu . Ameeen . Baby harap celebrate yg baby ada kan semalam dapat mengembirakan hati  sayang . Maaf , terlalu biasa terlalu simple . Tu je baby mampu . Baby harap hubungan kita kekal selamanya , baby gembira sangat semalam tengok sayang sentiasa senyum dan ketawa tak ingat dunia :) Tak lama 24 haribulan our anniversary satu tahun pulak . Oh cannot wait , harap dalam masa tu tiada ape jadi . Baby nak nyatakan dkt sini , yg baby sangat sangat sangat lah kan sayang kan ebiey . Baby harap ebiey takpernah berubah hati dkt org lain . Tak sanggup rasa nya nak hadap . Ebiey jaga diri selalu ye . Once again , selamat hari lahir :*













Saturday, 24 March 2012

Finally , I Got Him ! Yeayyyy !


Hai bam bim bom , hari neh 24 hb 3 tahun 2012 tamat sudah zaman single aku , hati ku sudah pon dicerobohi oleh someone who I really admire ! Sumpah gembira , thanks god for this happiness :) To my new capital , jus wanna say , ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ! Hope kita kekal k sayang ? Amin :)